Voorstellen

Ik wil mij graag even aan u voorstellen

Thera Kuper-Heij, maatschappelijk werker en gedragstherapeut voor honden en konijnen.
Interesse in mensen en dieren.

Wetenschap
Gesterkt door de wetenschappelijke inzichten en bewezen methodes, oefen ik mijn vak als gedragstherapeut voor honden uit. Ik maak gebruik van de nieuwste inzichten. Of het nu gaat om advies bij de dagelijkse gang van zaken, of bij zwaarwegende problemen, de basis van mijn werkwijze is: een goede verstandhouding tussen mens en dier. De therapeutische adviezen zijn bewezen doeltreffend en onderbouwd. Daardoor kan ik verantwoord adviseren, ook als het gaat om emoties en stemmingen. Want emoties bepalen veel van het handelen, zowel bij mensen als bij dieren. Bijvoorbeeld angst kan verminderen door associaties te veranderen.
Bij een goed gefundeerde basis voel ik mij prettig.

Maar…thera en jara
Er is aan mij ook een andere kant: praktisch en nieuwsgierig naar datgene wat de natuur ons biedt. Met belangstelling luister ik naar mensen en hun ervaringen met alternatieve routes en methoden. Zo kwam ik in aanraking met Bach Bloesems (Bach Flowers / Bach Remedy) en wilde er graag meer over weten.

Scholing
Ik vind goede scholing en training altijd belangrijk. Dus heb ik mijn kennis over toepassing van Bach Bloesem druppels opgedaan via het Internationale Bach Opleidingscentrum. Met veel plezier heb ik de opleiding niveau 1 en 2 gevolgd. De eenvoud en de toegankelijkheid van de Bach Bloesems spreken mij aan. Evenals de resultaten, die vaak bijzonder zijn. Ik geef deze kennis graag door en stel zorgvuldig een gebruikersflesje voor u samen.

Mogelijkheden voor mens en dier
U kunt bij mij terecht voor een persoonlijke samenstelling van de Bach Bloesems, zowel voor u zelf als voor uw huisdier. U kunt uw bloesems zelf kiezen of we kunnen in een persoonlijk consult tot inzichten komen voor de juiste samenstelling. U kunt rekenen op vertrouwen, respect en eerlijkheid, zowel voor u zelf als voor uw huisdier.